Voordelige acties

Wij zullen u hier op de hoogte houden van de laatste acties in verband met behandelingen bij ons in de praktijk, maar ook met voer en medicatie kortingen. Houd onze website dus goed in de gaten voor de actuele acties!

Maandactie Maart en April 2018

De lente komt er weer aan en dat betekend dat ook de vlooien en de teken weer een groeisprong gaan maken. Behoed uw dier alvast tegen deze ongewenste gasten met de volgende actie voor kat en hond!

Voor de kat deze maanden Stronghold Plus Pipetten
Deze pipetten zijn 1 maand werkzaam en werken tegen vlo en teek.
Deze maanden met 10% Korting!

Voor de hond deze maanden Simparica Tabletten
Dit middel werkt ook 1 gedurende 1 maand tegen vlo en teek.
Deze maanden ook slechts met 10% Korting!

Voor meer informatie kunt u bij ons in de praktijk terecht!

Sterilisatie en Castratie voor de kat Actie

De maanden januari, februari en maart in 2018 staan weer in het teken van de castratie/sterilisatie actie voor uw kater of poes, waarvoor dan een gereduceerd tarief geldt.

In deze periode betaalt u voor een castratie kater slechts € 35,- (normaal tarief € 40,-) en voor een sterilisatie poes € 76,50 (normaal tarief € 86,50). Dit is inclusief de narcose en pijnstilling.

Uw diertje wordt vooraf door ons gewogen zodat de narcose en pijnstilling op het gewicht berekend wordt. Tevens wordt naar het hart geluisterd en beoordeeld of er extra risico’s verbonden zijn aan de narcose, zodat dit vooraf met u besproken kan worden. Na de operatie liggen de dieren op een warmte-matje om rustig wakker te worden.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze dierenkliniek.